Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Peberfrugt- og byggrynsgryde med mager medisterpølse

Peberfrugt- og byggrynsgryde med mager medisterpølse, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Medisterpølse

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
0.5 dl.byggryn
1 fint hakket løg
2 dl.bouillon
0.5 tsk.kommen
1 stykke mager medister 60 g
1 rød peberfrugt
 


Opskrift:

Kog byggrynene og løget i bouillonen i 30 minutter. Strø kommen over. Skær pølsen og peberfrugten i skiver. Læg dette oven på byggrynene og kog i yderligere 5 minutter. Rør rundt og server.

Tips:

Opskrift på grillet hjortemørbrad er kommet til at ligge under ørred ?







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
1.9    (4 stemmer)

Opskriften er vist 8766 gange,
og udskrevet 83 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu