Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Beurre Blanc

Beurre Blanc, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Smør

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Beurre Blanc, billede 4 Beurre Blanc, billede 1 Beurre Blanc, billede 2 Beurre Blanc, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
3 spsk.eddike
3 dl.tør hvidvin
3 spsk.finthakkede skalotteløg
 
250 g.usaltet smør
 salt
 hvid peber
 


Opskrift:

Vinaigre, hvidvin og skalotteløg kommes i en lille gryde og lad det hele koge godt igennem uden at tage farve til der kun er ca. 1/3 tilbage.

Tag gryden fra varmen. Pisk et par klumper koldt smør i gryden, og når disse er blevet bløde, kommes en lille ekstra klump smør i og der piskes videre med piskeris.

Gryden sættes nu over meget svag varme, mens man stadig pisker, hvorefter resten af smørret i små klumper kommes i, efterhånden som de foregående stykker er blevet cremeagtige. Saucen skal være tyk og elfenbensfarvet ligesom hollandaise.

Gryden tages fra varmen, så snart alle smørklumperne er pisket i saucen, og der piskes endnu et øjeblik.

Saucen smages til med salt og friskkværnet peber og sies over i en godt opvarmet skål og serveres.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (10 stemmer)

Opskriften er vist 60333 gange,
og udskrevet 488 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu