Indonesisk kylling
Hovedingrediens : Kylling - Diverse kylling Oprindelsesland : Indonesien Indsendt af : camilla Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 247602 gange,
og udskrevet 5872 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (227 stemmer) |
|
Kommentarer LH - 2020-08-31 16:08:46 Prøv den også med friske ananasstykker i stedet for bananer! Tine lykke - 2017-02-07 19:53:37 Skal der ikke stå 2 tsk. Samba oelek, er meget stærk med 2 spsk. I andre opskrifter står der tsk. Søren - 2016-10-01 12:39:16 Hmmm, jeg bruger ca. 1/2 bøtte sambal oelek Til 8 personer, og det er passende, det er jo en ret Med lidt smag. Benytter som andre også kyllingebryst for nemheden skyld. Camilla - 2016-04-12 09:08:55 Skøn ret! Bruger som oftest rød karrypasta i stedet for gul karry og tilføjer en lille dåse kokosmælk... :-) tommy - 2015-05-10 21:17:59 lavede lidt om det og lånte fra nogen kommetare brugte ananas i stedet for banan kom porre i fandt ud af de nok skal steges først ellers er de en smule rå vendte kylling stykkerne i ristet kokos og i stedet for flødeskum kom jeg det i med fløden som den er :-) fettekeks - 2014-01-22 18:29:08 Formidabel ret.................... LH - 2013-04-01 11:59:31 Super god kyllingret,- bruge kyllingbryst, - og lidt mindre Sambal Oelek. Til 1500 gr. kyllingbryst, 3/4 ltr. fløde, brugte jeg 1 tsk. Sambal Oelek. Alle var vilde med det og ikke for stærkt til nogle. Lis - 2013-03-30 14:13:32 Det smager super godt, men brugte kun 1 tsk. Sambal Oelek til 1500 gr. kyllingbryst og 3/4 ltr. piskefløde og et gl. mangochutney - eller bliver det alt for stærkt. Vil lige bemærke vi kan godt lide stærk mad. Absolut ikke sidste gang jeg laver det, - alle gæster var vilde med retten. Anita N - 2013-02-13 00:25:11 Smager helt fantastisk jimmy - 2012-12-14 12:33:19 2 spsk sambal olek lyder MEGET voldsomt - er det ikke nærmere 2 tsk??? Pia - 2012-10-21 10:43:30 En super lækker gæstemiddag, undlad ikke at komme ananas stykker i retten. MUM. Annelise - 2012-06-27 21:04:07 Udskift banan med bambusskud og ananas og bland evt. risene med svitsede løg og ærter, det gør retten mindre tung. Pil - 2012-05-24 00:54:24 Super god ret! Har brugt den i flere år (fik den da jeg havde madlavning i skolen) Jeg plejer dog ikke at putte banan i, plejer også at have kyllingen i mindre stykker og så plejer jeg også at servere retten med ris og hvidløgsflûtes :))))) Sanne - 2012-03-20 10:59:43 Super god ret.. Brugte kyllinge filet stegt på panden i stedet for en hel kogt kylling, det smagte virkelig godt, hvis tiden ikke er til at koge kylling. I stedet for sambal oelek brugte jeg stødt chili..og hvidløgssalt i stedet for friske hvidløg. Første gang vi prøvede retten, glæder mig til at lave den igen! Jacob KM - 2012-03-07 16:15:14 Fantastisk ret! anonym - 2011-10-07 11:13:17 Man kan sagtens bruge kokosmælk istedet for flød, det smager bare super god! Jeg er ikke fan af flød, så har lavet med kokosmælk. Susanne - 2011-09-18 22:23:54 Uhm, dejligt og let at lave :-) anonym - 2011-05-15 12:28:21 kan man bruge andet istedet for fløde?? husmor89 - 2010-12-07 16:50:38 Det smager vildt godt hvis man skifter bananen ud med ananas.. Lise - 2010-10-04 11:47:15 Kan man bruge noget andet end piskefløde? NH - 2010-06-11 17:59:42 Den er super lækker, og passer rigtig godt til kokoskogte jasminris (hvor man lige skal passe lidt på hvor meget vand man bruger, jeg bruger 6dl i stedet for 2, da risene ellers nærmest brænder på konstant) Uhm, nam nam... Kamilla - 2010-03-07 18:10:16 Kort og godt. Super ret c",) Chris - 2009-09-17 17:12:13 Virkelig lækker ret. Vi har puttet sød chili i, istedet for sambek olak, det var også lækkert. Og tilbehør som rosiner, kokosmel og peanuts er bare lækkert til! Bent - 2009-05-11 20:12:28 Man kan bruge ærter, majs og gulerodstern i stedet for peberfrugter. Det giver også gode farver. Det er en super ret !!. anonym - 2009-04-20 13:33:40 jeg tænkte på kan man ikke bruge kyllingefilet i stedet for en hel kylling.. Sjokolade - 2009-03-31 19:43:01 mums - en rigtig dejlig nem og god ret... smager vildt godt! Allan Jørgensen - 2009-03-14 01:52:08 Lavede denne ret for min familie og den blev virkeligt godt modtaget! lavede den med kyllinge filleter i stedet men fungede fint. Sovsen er så god at man med fordel kan tilføje lidt ekstra væde i form af fløde eller mælk LH - 2009-01-01 22:59:28 Absolut god og men opskrift. Jeg har brugt den flere gange til gæster, der ofte spørger efter opskriften. Maria - 2008-12-04 17:28:44 Retten er bare super god, bedste jeg har smagt. Man kan også bruge noget mere fløde, så kommer der mere sovs:) Men super god ret. anonym - 2008-09-29 20:41:18 Den er godt nok god, undlod at putte ret meget sambal olek i, da vi har børn. Men manden elsker stærke ting, så han fik bare glasset med sambal olek, og så kunne han selv gøre den stærkere :-). Men ellers super ret, som vi helt sikkert vil prøve igen anonym - 2008-09-21 15:05:17 Prøvede den igår, og smagte herligt... Maria - 2008-03-28 10:11:57 Skal kyllingen være stegt/kogt inden? Dorthe - 2008-03-10 13:25:37 Jeg fjerner altid kødet fra benene inden den kommer i ovnenen. Så er den lige til at gå til.Som June nævner er det rigtig godt med ristet kokusmel.Kan klart anbefale retten. Christina - 2007-09-26 14:54:36 Jeg kender opskriften i forvejen og ledte efter den, da den var blevet væk for mig. Det er en suprt lækker ret! ida - 2005-01-01 01:01:01 dejlig ret men at lave og børnene er vilde med den, men dog lidt for sød kan jo putte minder mc. i June - 2005-01-01 01:01:01 UHM - lækker og nem kyllingeret. Vill sikkert også være god at variere med fx æble og ananasstykker i fadet og rosiner samt kokusmel ved serveringen. camilla - 2005-01-01 01:01:01 man kan også bruge kyllinge filet Niels - 2005-01-01 01:01:01 Den er supergod, let at lave, og kan bruges både som festret og til hverdag |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne