Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Fyldte pandekager

Fyldte pandekager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Madpandekager

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Fyldte pandekager, billede 4 Fyldte pandekager, billede 1 Fyldte pandekager, billede 2 Fyldte pandekager, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
250 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
5 dl. Sødmælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
3 spsk. Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

   
  Fyld:
500 gram Oksekød, hakket ca. 16% fedt
400 gram Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
0.5 dl. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 ds. Hakkede tomater, konserves 1 dåse vejer normalt 400 g.
70 gram Tomatpure. koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
3 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 tsk. Oregano, tørret
1 tsk. Basilikum, tørret
   
  Toppings:
125 gram Cheddar ost 50+ Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
   


Opskrift:

Dejen:
Bland mel og salt. Rør mælken i til en klumpfri jævning. Rør æggene i et ad gangen. Lad dejen hvile 30 min.

Rør olie i. Kom lidt fedtstof på panden til første pandekage. Der bliver 10 tynde pandekager af portionen (23 cm. i diameter).

Fyldet:
Svits de hakkede løg i olien. Kom kødet i og skil det ad med en gaffel. Brun det under omrøring. Tilsæt salt og peber. Kom tomater, tomatpuré, hakket hvidløg og krydderurter ved. Lad det koge sammen 10-15 min. over svag varme. Smag det til.

Fordel fyldet på pandekagerne og rul dem sammen. Læg de fyldte pandekager side om side i folieform eller fad 23x33 cm., der eventuelt kan tåle frysning, drysses med reven ost.

Pandekagerne kommes i ovnen ved 250 grader C. alm. ovn 10-15 min.

De frosne pandekager kommes i en 200 grader C. alm. ovn i 25-30 minutter.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (291 stemmer)

Opskriften er vist 697552 gange,
og udskrevet 29202 gange.


Energi:
KJ total 18034 (4293 kcal)
KJ pr. Pers. 4508 (1073 kcal)
Vægt ialt 2626 gram
Vægt pr. Pers. 656 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 686 KJ (163 kcal)
Protein 8.4 gram
Fedt 9.9 gram
Kulhydrat 10.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Minotaurus  -  2016-06-27 07:40:53
Tilføjelse : en brik Mornay sovs til et kilo hvedemel 😉


Minotaurus  -  2016-06-27 07:39:19
Prøv at skifte noget af væden i dejen ud med En brik Mornay sovs og give dejen et fed hvidløg, SUPER, lav derefter det hakkede oksekød til som man ville gøre til Græsk Musaka 😘


Dina og Berit  -  2016-03-19 13:07:03
prøv med små champignoner det smager fantastik og med lidt mozzarella det er mmmmmm nam nam total godt


Dina og Berit  -  2016-03-19 13:00:50
Det går godt med at lave mad pandekagerne smager rigtig godt


Lineasfar  -  2015-11-07 13:03:59
Hvis i rister noget bacon, hakker det og kommer det i dejen tilfører det en fantastisk smag til pandekagerne 👍🏼👍🏼👍🏼


Lineasfar  -  2015-11-07 13:01:57
En opskrift der bliver flittig brugt i vores hus 👍🏼 Jeg bytter 300g hvedemel ud med Grahamsmel eller en anden form for fuldkornsmel, så bliver de lidt sundere og mætter mere. Der kan sagtens bruges let- mini- eller skummetmælk i stedet for sødmælk 👌🏼 Vi bager vi dem aldrig i ovnen, ungerne elsker at de selv kan få lov til at fylde dem med det de gerne vil have. Vi laver en masse forskellig tilbehør som de kan vælge mellem. Hvis der er for meget tilbehør, kan det bruges i en gryderet dagen efter og der,de undgå madspild 😉


N4nse  -  2013-10-23 18:36:17
det var vildt lækkert!!! prøv med romarin i dejen, det smager rigtig godt, og brune bønne.... ;-)


camilla  -  2013-04-16 21:08:34
kan man bruge minimælk eller letmælk istedet for sødmælk???


Sara  -  2012-10-19 18:35:26
Er det kun mine pandekager som var svære at arbejde med? Ellers smagte det godt. Jeg bruger dog også mere fyld næste gang.


Karen Jensen  -  2012-10-07 19:13:39
Den er rigtig god jeg kom ost over og lave karry ris til og en god brokkoli salat til,den kan varieres med fylket kun fantesien sætter grænsen :-)


hjemkundskab  -  2012-03-29 09:52:54
vi skal lave den i hjemkundskab


Klara  -  2010-08-03 10:02:45
I love this food! jaja det gør jeg!!! Især men et årdenligt lag ost på;) LOVE IT Når jeg laver det til aftensmad iaften jeg skal nok skrive en kommenter om det var godt!<3


Mørkhøj skole´s elever  -  2010-03-23 11:00:58
Det er en rigtig god hjælp, til f. eks elever fra Mørkhøj skole der skal lave en ret i hjemkundskab og som er sultne :D Mange tak for hjælpen.


Simone  -  2009-10-21 19:50:09
det smager dejligt. børnene var vilde med det. så kan anbefales med revent gulerod eller andre revene grønsager.


Sascha  -  2009-08-19 10:53:20
Halløjsa:) Vi har prøvet opskriften, og den var lækker.


Christian fra Roskilde  -  2009-06-17 19:42:26
De var et godt måltid. God opskrift.


sydhavnen  -  2009-05-11 10:18:25
Det lyder kanon lækkert, det må vi have i aften.... Skal lige ud og handle råvarer ind ;-)


Amanda  -  2009-01-19 06:56:39
Mmmm, de smager vildt godt vores familie har allerede gjort det til en ret vi får hver uge. så laver vi en masse forskelige ting til. Mums man kan jo bare tage opskriften til dejen og så lave sin egen "indmad" det gjorde vi.


Hans  -  2008-05-10 09:21:14
Det er nogle super dejlige pandekager. jeg har et godt lille tip der pifter smagen lidt mere op. her kommer det: det smager rigtig godt hvis putter ærder og majs i fyldet NAM. det er også rigtig delicat med rissalat altså ris blandet med salat og majs og ærter og squers.:)


Grethe  -  2008-04-24 17:54:03
de er rigtig gode især med ost og ris salat.. mmmmmmm... jeg elsker dem :)


Jette og Silje  -  2008-03-24 19:57:03
Vi glæder os rigtig rigtig meget til og smage den :D


Mette  -  2008-01-14 16:23:43
De er rigtig gode, men der kunne måske godt komme lidt flere forskellige ting i.


Nina M  -  2007-12-31 12:51:22
Prøv at lave pandekagerne som dessertpandekager med lidt sukker og vanille eller kardemomme i dejen. Det giver virkelig det sidste pift. Har lavet det flere gange til gæster, som alle har været helt vilde med det. Lader dog folk selv samle pandekagerne ved bordet, så får man den ønskede mængde kødfyld osv. i. Bruger ud over kødsovs blandet salat, revet ost, fromage frais/creme fraiche, guacamole som fyld. Osten smelter inde i den bløde pandekage ud over fyldet. Det er bare så englene synger. Pandekagerne kan evt. bages i god tid og fryses ned i en stor stak. Opvarmes efterfølgende i ovnen ved lav varme dækket med sølvpapir.


  -  2007-12-04 13:55:07
det ser bare totalt fantastisk ud..det bilver nød til og blive prøvet...


Julia  -  2007-10-30 16:30:55
Pandekagerne kan man også sagtens bruge til dessert med is i eller lign.. 10 point herfra


Véronique  -  2007-10-18 21:17:19
De blev super. Jeg kom peberfrugt i fyldet og ost på. Det minder om lasagna men 1000 gange bedre. Jeg brugte ikke så meget olie i fyldet. Min mand spiste til hans mave ar ved at eksplodere :=)


Kia  -  2007-07-07 17:54:24
Uhmmm.. prøv med salat,tomat og tazikki


Kurderen  -  2007-05-17 17:33:32
Det er noget lækkert mad . jeg kan godt lide det, det r fantastisk


Kennet  -  2007-05-15 20:51:23
prøv også at putte grøn peber i og skift kryderi til all round.


MIG!!  -  2007-05-07 19:19:09
smager også godt med laks i hvis man kan li FISK!!


Susanne  -  2007-03-25 15:31:55
Super dejligt nemt godt bedre. Bedre kan det vidst ikk beskrives :D


Malene  -  2007-03-12 23:02:29
umm det lyder godt, dem prøver vi at lave i morgen :-)


Lil  -  2007-02-19 08:56:36
Pandekagerne er rigtig gode fyldet bruger jeg min egen


mille  -  2007-01-23 16:33:26
brug kogte lagsagneplader i stedet for pandekager og riv lidt gulerod i fyldet


Anne  -  2007-01-17 20:50:28
Det lyder som italienske pandekager som jeg har en opskrift på, de er lækre, men prøv at drysse dem med revet ost, inden de kommer iovnen.


Jörgen (Venesuela)  -  2007-01-15 19:32:55
Simpelthen den bedste maade at spise pandekager paa. Läkre!!!


Inge  -  2007-01-15 05:56:13
Try filling them with fried up green peppers, mushrooms, onions and chopped ham ... ad paprica and dill ... it is delicious !!


janne  -  0000-00-00 00:00:00
mmm! jeg elsker dem. de er lætte at lave og man kan godt spise 4!


line  -  0000-00-00 00:00:00
de er vildt fede og de smager vildt godt!


Jesper  -  0000-00-00 00:00:00
det er en go´ og nem opskrift, kan tilføjes til alle fester/hverdage....


Grete  -  0000-00-00 00:00:00
kom forskellige revne grøntsager i fks. gulerødder ,selleri


Hanne  -  0000-00-00 00:00:00
Prøv at udelade tomater og tomatpure og kom meget fintsnittet hvidkål ca 300g ( det lyder af meget, men falder sammen) og tilsæt 2 dl soya i


Heidi  -  0000-00-00 00:00:00
de er bare hammer gode især hvis man gratinerer dem med ost .... rigtig kanon


Charlotte...  -  0000-00-00 00:00:00
Rigtigt godt.. Men hold kødet for sig selv, og tilføj salat osv. og lad folk selv lave deres fyldte pandekage...


DK  -  0000-00-00 00:00:00
Kanon opskrift, og nem at kombinere fyldet med alt muligt... Fx. feta, spinat, hvidløg og kyllingstrimler svitset i karry... Uhm...


joan olsen  -  0000-00-00 00:00:00
smager også rigtig godt med smeltet ost på