Fyldte pandekager næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
  Pandekager:
250 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
5 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
3 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

   
  Fyld:
500 gram Oksekød, hakket ca. 16% fedt
400 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
0.5 dl. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 ds. Hakkede tomater, 400g 1 dåse vejer normalt 400 g.
70 gram Tomatpure, koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
3 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 tsk. Oregano, tørret
1 tsk. Basilikum, tørret
   
  Toppings:
125 gram Cheddarost 50+ Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
   
Energi:
KJ total 18034 (4293 kcal)
KJ pr. Pers. 4508 (1073 kcal)
Vægt ialt 2626 gram
Vægt pr. Pers. 656 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 686 KJ (163 kcal)
Protein 8.4 gram
Fedt 9.9 gram
Kulhydrat 10.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)