Pølsehorn 05

Pølsehorn 05, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 16 stk.

FrokostRet : Frokost - Pølsehorn

Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Duusen

Indsendt :      Red:

Pølsehorn 05, billede 4 Pølsehorn 05, billede 1 Pølsehorn 05, billede 2 Pølsehorn 05, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
25 g.smør
3 dl.mælk
25 g.gær
2 tsk.groft salt
1 tsk.sukker
200 g.Cheasy Friskost naturel 6%
200 g.sigtemel
300 g.hvedemel
8 fedtfattige pølser fra Den Grønne Slagter
 
Opskrift:
Smelt smørret i en gryde og tilsæt mælken. Hæld blandingen i en skål og rør gæren ud heri. Tilsæt de øvrige ingredienser (hold lidt hvedemel tilbage). Slå dejen godt sammen. Dæk skålen med fx et låg og stil dejen til hævning et lunt sted i ca. 1 time.

Tag dejen ud på et meldrysset bord og ælt den godt igennem. Tilsæt evt. resten af melet. Del dejen i 16 stykker og rul dem ud med en kagerulle, så de bliver helt flade.

Skær de 8 pølser midt over, så du har 16 små pølser, læg så pølserne på dejstykkerne og rul dem sammen til horn. Lad dem efterhæve på en plade med bagepapir i ca. 15 min.

Pensl hornene med vand og drys med sigtemel. Bag hornene midt i ovnen.

Bagetid:
Ca. 12 min. ved 225 grader C. alm. ovn.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Pølsehorn

karakterer:
Opskriften er vist 79363 gange,
og udskrevet 1020 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (32 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Sara  -  2012-06-27 19:32:18
Mængden af mel er da helt ved siden af? Jeg har tilsat omkring 50 %

  -  2012-02-05 12:18:12
det er en god opskrift

jenny   -  2011-10-21 19:47:52
fodi at det tager mega lang tid at lave :)

Anne  -  2009-04-03 08:48:34
supper vildt gode, jeg giver dem et 10 tal:-)

jacobanden  -  2008-05-10 16:22:27
uuuuuuuhm de er lækre

den seje heidi  -  0000-00-00 00:00:00
de er okiy, men der er nogle der er bedre....:-D

far  -  0000-00-00 00:00:00
supper