Pasta ret i ovn

Pasta ret i ovn, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Pasta

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Smoelf

Indsendt :      Red:

Pasta ret i ovn, billede 4 Pasta ret i ovn, billede 1 Pasta ret i ovn, billede 2 Pasta ret i ovn, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
  Pasta:
15 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
150 gram Pastaskruer
   
  Fyld:
3 Gulerødder 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
200 gram Squash 1 mellem squash vejer ca. 300 gram.

1 dl. revet squash vejer ca. 70 gram.
1 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
0.5 tsk. Oregano, tørret
lidt Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
150 gram Skinketern, kogte
2 Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
2.5 dl. Letmælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Kaffefløde 9% 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Top:
1 dl. Revet, mozzarellaost 45+ Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
   
Opskrift:
Kog pastaen. Hæld vandet fra og kom den i fadet.

Vask og skræl gulerødderne. Skyl squashen. Riv gulerødderne og squash. Hæld olien i en gryde. Varm olien op og skru ned. Kom gulerødder og squash i gryden. Svits og rør. Kom oregano, salt og peber i gryden. Rør. Skær Skinken (kyllingen) i tern og kom dem i gryden. Rør rundt... Kog i 5 min. Læg fyldet over pastaen.

Kom æg, mælk og fløde i en skål og pisk det sammen.. Hæld blandingen í fadet. Drys ost over retten.

Skyl tomaterne og skær dem i skiver. Læg dem ovenpå fyldet.

Sæt fadet i ovnen i 20-25 min.

Server evt. med brød til.

Tips:

HUSK at pensle et ovnfast fad med 1 tsk. olie og at tænde ovnen på 225 grader C.


karakterer:
Opskriften er vist 112415 gange,
og udskrevet 1580 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (20 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 6232 (1483 kcal)
KJ pr. Pers. 1558 (370 kcal)
Vægt ialt 2980 gram
Vægt pr. Pers. 745 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 209 KJ (49 kcal)
Protein 2.7 gram
Fedt 1.8 gram
Kulhydrat 5.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Malene  -  2011-10-04 08:56:23
Den er bare rigtig god denne ret. Alle i familien spiste med velbehag. Den mætter rigtig godt og mmm.

M & L  -  2011-02-21 19:25:37
God og nem opskrift. Prøv at hakke grønsagerne, så der blev mere "bid" i retten.

SKMK  -  2009-10-19 20:07:31
Kanon god, nem og billig opskrift...