Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Helstegt oksemørbrad

Helstegt oksemørbrad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 10 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad Hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : wolker

Indsendt :


Helstegt oksemørbrad, billede 4 Helstegt oksemørbrad, billede 1 Helstegt oksemørbrad, billede 2 Helstegt oksemørbrad, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2000 gram Oksemørbrad, afpudset
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   


Opskrift:

En istandgjort oksemørbrad på ca. 2000 g. snøres evt med garn, brunes i smør. Dette kan gøres flere timer i forvejen.

Mørbraden steges ca. 25-30 minutter i en 250 grader C. alm. ovn.

Oksemørbraden tages ud og hviler i 20 minutter inden der skæres skiver af den.


Bruges stegetermometer skal Centrumstemperatur ved udtagning fra ovn være.
Lidt rød 55-60 C.
Svagt rosa 60-65 C.
Gennemstegt 65-68 C.

Tilbehør ka være hasselbagte kartofler, Bearnaisesauce og en blandet salat.




Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Helstegt oksemørbrad



karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (126 stemmer)

Opskriften er vist 287668 gange,
og udskrevet 12762 gange.


Energi:
KJ total 12597 (2999 kcal)
KJ pr. Pers. 1259 (299 kcal)
Vægt ialt 2025 gram
Vægt pr. Pers. 202 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 622 KJ (148 kcal)
Protein 19.7 gram
Fedt 7.3 gram
Kulhydrat 1.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu