Blomkål, polsk

Blomkål, polsk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 2 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kål - Blomkål

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :
Blomkål, polsk, billede 4 Blomkål, polsk, billede 1 Blomkål, polsk, billede 2 Blomkål, polsk, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
300 gram Blomkål 1 mellem blomkål vejer ca. 500 gram renset vægt.
   
0.5 tsk. Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 Hårdkogt æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
0.5 bdt. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
1 skive Franskbrød
   
Opskrift:
Rens og kog blomkålen i let saltet vand, til den er næsten mør. Lad den løbe godt af.

Brun fedtstoffet på en pande. Tilsæt det hakkede æg, persillen og det smuldrede brød.

Hæld blandingen over kålen og server.


karakterer:
Opskriften er vist 52371 gange,
og udskrevet 456 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 884 (210 kcal)
KJ pr. Pers. 442 (105 kcal)
Vægt ialt 422 gram
Vægt pr. Pers. 211 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 209 KJ (49 kcal)
Protein 3.9 gram
Fedt 2.5 gram
Kulhydrat 4.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Bente Jørgensen  -  2016-06-25 15:05:34
Hvordan kan der være 41 % fedt i denne ret ?

Bjarne  -  2015-07-08 17:22:41
En let og fin lille sommerret, som kan gøres klar i den tid det tager at koge blomkålen. Det klæder retten hvis man har lidt krydderurter, som sammen med persillen klær kålen. Velbekomme