| |
|
Fastelavnsboller af vandbakkelser
Fastelavnsboller af vandbakkelser, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
80 | g. | Smør80 g. Smør | 2 | dl. | Vand2 dl. Vand | 100 | g. | Hvedemel100 g. Hvedemel | 3 | | Æg3 Æg | | | | | | Fyld: Fyld: | 2.5 | dl. | Piskefløde2.5 dl. Piskefløde | | | Vanilacreme Vanilacreme | | | | | | Pynt: Pynt: | 2 | spsk. | Flormelis2 spsk. Flormelis | | | |
| |
Tænd ovnen og indstil den på 200 grader C. alm. ovn.
Bring fedtstof og vand i kog. Tilsæt melet og rør med grydeske. Tag gryden af varmen og rør til dejen slipper ske og gryde. Lad dejen afkøle lidt.
Pisk æggene let sammen et ad gangen. Tilsæt æg lidt efter lidt. Rør med elpisker hver gang.
Sprøjt dejen ud på bageplade med sprøjtepose, eller sæt dejen på plade med to spiseskeer med god afstand.
Sæt pladen midt i ovnen. Bagetid 20-30 minutter. Se ikke til kagerne de første 15 minutter.
Tag en vandbakkelse ud og se om den falder sammen. Gør den det, forlænges bagetiden.
Klip vandbakkelserne op i siden, så snart de er taget ud af ovnen. Så bliver de ikke bløde.
Vandbakkelserne fyldes med flødeskum og vanillacreme.
Pyntes med glasur.
|
|
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 88 gange, og udskrevet 2 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
|
|