Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Fastelavnsboller af vandbakkelser

Fastelavnsboller af vandbakkelser, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
KagerRet : Kager - Vandbakkelser Wales

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
80 g.Smør
2 dl.Vand
100 g.Hvedemel
3 Æg
 
 Fyld:
2.5 dl.Piskefløde
 Vanilacreme
 
 Pynt:
2 spsk.Flormelis
 
Opskrift:
Tænd ovnen og indstil den på 200 grader C. alm. ovn.

Bring fedtstof og vand i kog. Tilsæt melet og rør med grydeske. Tag gryden af varmen og rør til dejen slipper ske og gryde. Lad dejen afkøle lidt.

Pisk æggene let sammen et ad gangen. Tilsæt æg lidt efter lidt. Rør med elpisker hver gang.

Sprøjt dejen ud på bageplade med sprøjtepose, eller sæt dejen på plade med to spiseskeer med god afstand.

Sæt pladen midt i ovnen. Bagetid 20-30 minutter. Se ikke til kagerne de første 15 minutter.

Tag en vandbakkelse ud og se om den falder sammen. Gør den det, forlænges bagetiden.

Klip vandbakkelserne op i siden, så snart de er taget ud af ovnen. Så bliver de ikke bløde.

Vandbakkelserne fyldes med flødeskum og vanillacreme.

Pyntes med glasur.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 88 gange,
og udskrevet 2 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu