Fastelavnsboller af vandbakkelser

Fastelavnsboller af vandbakkelser, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 18 stk.

KagerRet : Kager - Fastelavnsboller

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandKilde : Per K.

Indsendt :      Red:

Fastelavnsboller af vandbakkelser, billede 4 Fastelavnsboller af vandbakkelser, billede 1 Fastelavnsboller af vandbakkelser, billede 2 Fastelavnsboller af vandbakkelser, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Dej:
250 g.smør
5 dl.vand
 
250 g.hvedemel
8 æg
 
 
 Fyld:
7.5 dl.Piskefløde
 
 Pynt:
2 spsk.Flormelis
 
Opskrift:
Bring fedtstof og vand i kog. Tilsæt melet og rør med grydeske 2-3 minutter. Tag gryden af varmen og rør til dejen slipper ske og gryde. Lad dejen afkøle lidt så den ikke er brændende varm.

Tilsæt æg lidt efter lidt. Rør med elpisker hver gang.


Sprøjt dejen ud på bageplade med sprøjtepose, eller sæt dejen på plade med to spiseskeer med god afstand.

Bages ved 200 grader C. alm. ovn 30-40 minutter på midterste rille. Se ikke til kagerne de første 20 minutter.

Tag en vandbakkelse ud og se om den falder sammen. Gør den det, forlænges bagetiden.

Klip vandbakkelserne op i siden, så snart de er taget ud af ovnen. Så bliver de ikke bløde og afkøles på rist.

Vandbakkelserne fyldes med flødeskum evt. med smag eller kagecreme.

Pyntes med flormelis.

Tips:

På billedet har vi brugt hindbærflødeskum.


karakterer:
Opskriften er vist 1772 gange,
og udskrevet 33 gange.

Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu