Fastelavnsboller af vandbakkelser
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Kilde : Per K. Indsendt : Red: |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Bring fedtstof og vand i kog.
Tilsæt melet og rør med grydeske 2-3 minutter.
Tag gryden af varmen og rør til dejen slipper ske og gryde.
Lad dejen afkøle lidt så den ikke er brændende varm.
Tilsæt æg lidt efter lidt. Rør med elpisker hver gang. Sprøjt dejen ud på bageplade med sprøjtepose, eller sæt dejen på plade med to spiseskeer med god afstand. Bages ved 200 grader C. alm. ovn 30-40 minutter på midterste rille. Se ikke til kagerne de første 20 minutter. Tag en vandbakkelse ud og se om den falder sammen. Gør den det, forlænges bagetiden. Klip vandbakkelserne op i siden, så snart de er taget ud af ovnen. Så bliver de ikke bløde og afkøles på rist. Vandbakkelserne fyldes med flødeskum evt. med smag eller kagecreme. Pyntes med flormelis. Tips: På billedet har vi brugt hindbærflødeskum. |
|
Opskriften er vist 10374 gange,
og udskrevet 184 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne