Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Hindbærflødeskum - Hindbærskum

Hindbærflødeskum - Hindbærskum, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Diverse Tilbehør

Hovedingrediens : Bær - Hindbær

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Missy

Indsendt :


Hindbærflødeskum - Hindbærskum, billede 4 Hindbærflødeskum - Hindbærskum, billede 1 Hindbærflødeskum - Hindbærskum, billede 2 Hindbærflødeskum - Hindbærskum, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Hindbærcoulis:
150 g.hindbær, frost
25 g.sukker
 
2.5 dl.piskefløde
50 g.flormelis
1 tsk.vanillesukker
 
Opskrift:
Hindbærcoulis:
Bring bær og sukker langsomt i kog og kog i 5 minutter bliver det for tykt kan til sættes lidt vand, er det for tyndt koger det lidt længere.

Det hele pureres gennem en si og kan evt. smages til med sukker alt efter smag og behag.

Køles helt af i køleskab, gerne til næste dag.

Pisk fløden til flødeskum.
Vend hindbærcoulis, flormelis og vaniljesukker rundt i flødeskummet.

Kan bruges som fyld vandbakkelser eller lagkage.






karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (12 stemmer)

Opskriften er vist 43900 gange,
og udskrevet 181 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu