Hindbærflødeskum - Hindbærskum
Hovedingrediens : Bær - Hindbær Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Missy Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Hindbærcoulis:
Bring bær og sukker langsomt i kog og kog i 5 minutter bliver det for tykt kan til sættes lidt vand, er det for tyndt koger det lidt længere. Det hele pureres gennem en si og kan evt. smages til med sukker alt efter smag og behag. Køles helt af i køleskab, gerne til næste dag. Pisk fløden til flødeskum. Vend hindbærcoulis, flormelis og vaniljesukker rundt i flødeskummet. Kan bruges som fyld vandbakkelser eller lagkage. |
|
Opskriften er vist 111557 gange,
og udskrevet 1035 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (22 stemmer) |
|
Kommentarer Lærke - 2023-05-30 15:59:44 Vil flødeskummen kunne bruges som pynt på en kage? Handler det bare om, hvor meget jeg pisker den, eller vil den ikke kunne blive stiv nok til det pga. coulissen? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne