Hindbærflødeskum - Hindbærskum

Hindbærflødeskum - Hindbærskum, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Portion 1 Portion
Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Diverse Tilbehør

Hovedingrediens : Bær - Hindbær

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Missy

Indsendt :      Red :
Hindbærflødeskum - Hindbærskum, billede 4 Hindbærflødeskum - Hindbærskum, billede 1 Hindbærflødeskum - Hindbærskum, billede 2 Hindbærflødeskum - Hindbærskum, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
  Hindbærcoulis:
150 gram Hindbær, frost
25 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
   
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
50 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
1 tsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Opskrift:
Hindbærcoulis:
Bring bær og sukker langsomt i kog og kog i 5 minutter bliver det for tykt kan til sættes lidt vand, er det for tyndt koger det lidt længere.

Det hele pureres gennem en si og kan evt. smages til med sukker alt efter smag og behag.

Køles helt af i køleskab, gerne til næste dag.

Pisk fløden til flødeskum.
Vend hindbærcoulis, flormelis og vaniljesukker rundt i flødeskummet.

Kan bruges som fyld vandbakkelser eller lagkage.





karakterer:
Opskriften er vist 111557 gange,
og udskrevet 1035 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (22 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 5363 (1277 kcal)
KJ pr. Portion 5363 (1277 kcal)
Vægt ialt 479 gram
Vægt pr. Portion 479 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1119 KJ (266 kcal)
Protein 1.5 gram
Fedt 20.3 gram
Kulhydrat 21.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2023-05-30 15:59:44
Vil flødeskummen kunne bruges som pynt på en kage? Handler det bare om, hvor meget jeg pisker den, eller vil den ikke kunne blive stiv nok til det pga. coulissen?