Hindbærcoulis:
Bring bær og sukker langsomt i kog og kog i 5 minutter bliver det for tykt kan til sættes lidt vand, er det for tyndt koger det lidt længere.
Det hele pureres gennem en si og kan evt. smages til med sukker alt efter smag og behag.
Køles helt af i køleskab, gerne til næste dag.
Pisk fløden til flødeskum.
Vend hindbærcoulis, flormelis og vaniljesukker rundt i flødeskummet.
Kan bruges som fyld vandbakkelser eller lagkage.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.8
(12 stemmer)
Opskriften er vist 43900 gange, og udskrevet 181 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider