Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kyllingeoverlår i pande

Kyllingeoverlår i pande, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingeoverlår

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Kyllingeoverlår i pande, billede 4 Kyllingeoverlår i pande, billede 1 Kyllingeoverlår i pande, billede 2 Kyllingeoverlår i pande, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1500 gram Kyllingeoverlår med rygben 1 kyllingeoverlår vejer gennemsnitligt 225 gram, heraf er ca. 25% ben.
8 Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Sauce
1 bdt. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
2 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Groft salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peberrod
 
  Tilbehør:
500 gram Båndpasta, frisk
600 gram Broccoli 1 broccoli, renset vægt regner vi til 250 gram, urenset vægt 500 gram.
   
Opskrift:
Kyllingelår:
Skær benene ud af kyllingelårene med en lille spids kniv. Læg en persillekvist i hvert lår og luk igen med en kødnål. Lad smørret gyldne i en pande og brun kyllingelårene på alle sider, ca. 8 min. i alt og tag dem derefter op.

Sauce:
Rist persillekvistene et øjeblik i resten af smørret i panden og hæld vand og piskefløde ved. Læg kyllingelårene tilbage i saucen. Steg dem ved svag varme og under låg i ca. 10.

Tag kyllingelårene op og hold dem varme.

Blend saucen ved hurtigste hastighed (ca. 30 sek.) og hæld den derefter tilbage i panden. Kog saucen ind til passende konsistens. Tilsæt salt og peber og smag saucen til.


Ved serveringen:
Fjern kødnålene fra kyllingelårene og halver dem. Anret de halve kyllingelår på tallerkener sammen med pasta og lidt af saucen. Server resten i en skål ved siden af.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (8 stemmer)

Opskriften er vist 78633 gange,
og udskrevet 794 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 16170 (3850 kcal)
KJ pr. Pers. 4042 (962 kcal)
Vægt ialt 3954 gram
Vægt pr. Pers. 988 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 408 KJ (97 kcal)
Protein 8.3 gram
Fedt 6.0 gram
Kulhydrat 9.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu