|
1500 |
gram |
Kyllingeoverlår med rygben1500 gram Kyllingeoverlår med rygben 1 kyllingeoverlår vejer gennemsnitligt 225 gram, heraf er ca. 25% ben.
|
8 |
|
Persille, frisk8 Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
|
50 |
gram |
Smør50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
|
|
|
|
|
|
Sauce
|
1 |
bdt. |
Persille, frisk1 bdt. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
|
2 |
dl. |
Vand2 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
2 |
dl. |
Piskefløde2 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
1 |
tsk. |
Salt, groft1 tsk. Salt, groft 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
|
|
|
Peber Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
|
|
|
|
|
|
Tilbehør:
|
500 |
gram |
Båndpasta, frisk500 gram Båndpasta, frisk
|
600 |
gram |
Broccoli600 gram Broccoli 1 broccoli, renset vægt regner vi til 250 gram, urenset vægt 500 gram.
|
|
|
|
KJ total 16170 (3850 kcal)
KJ pr. Pers. 4042 (962 kcal)
Vægt ialt 3954 gram
Vægt pr. Pers. 988 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 408 KJ (97 kcal)
Protein 8.3 gram
Fedt 6.0 gram
Kulhydrat 9.9 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
| |
Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)
|