Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kyllingeoverlår med risotto

Kyllingeoverlår med risotto, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger - Kyllingeoverlår

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Kyllingeoverlår med risotto, billede 4 Kyllingeoverlår med risotto, billede 1 Kyllingeoverlår med risotto, billede 2 Kyllingeoverlår med risotto, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 g.kyllingeoverlår
 Det grønne fra 7-8 porer
10 fedpillede hvidløg
2 ds.hakkede tomater
500 g.champignon
2 dl.vilde ris
4 dl.vand
 salt
 peber
 karry
 


Opskrift:

Tomaterne, poretoppen, der er grovsnittet, champignon og de hele hvidløg lægges i ildfast fad. Risene fordeles ovenpå, og der krydres med salt, peber og karry.

Hæld vand ved, og læg kyllingelårene ovenpå. De krydres efter behag Fadet dækkes med stanniol, sættes i kold ovn. Sæt dem på 200 grader C. alm. ovn og lad fadet stå ca. 5 kvarter. De sidste 15 min uden stanniolen.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
1.9    (38 stemmer)

Opskriften er vist 41280 gange,
og udskrevet 834 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Tove  -  2014-02-17 11:04:57
10 fed hvidløg? OMG!


  -  2012-04-23 19:22:28
Ris og otto er ikke lig med risotto


Per  -  2012-03-29 08:12:03
Giver tanja ret, tiden er for kort, i hvert fald til alm. ovn som vi brugte, msåke det passer bedre med varmluft. Her fik retten 2 timer ialt, og det var lige tilpas.


tanja  -  2010-06-06 19:14:06
5 kvater er ikke nok.. kylling var stadig rå inde i, og risne kunne god bruge mere.


  -  2009-10-28 22:33:02
Ser glimrende ud, men det har da absolut intet med risotto at gøre...


Henrik Degn Nielsen  -  0000-00-00 00:00:00
Det er kun jeres fantasi der sætter grænser ved denne herlige ret