Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Gulerodsgryde

Gulerodsgryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : fjotte

Indsendt :





Ingredienser:
500 g.oksekød uden ben(klump eller bov)
1 løg
3 spsk.smør
5 dl.bouillon + 0.5 grønsagsterning
5 gulerødder
6-7 kartofler
 salt
 peber
0.5 dl.hakket persille
 evt.merian
 


Opskrift:

Skær kødet i store tern. Pil løget og hak det fint.

Svits kød og løg i smør i en stegegryde, hæld bouillon ved og lad retten småsnurrer under låg i ca. 1½ time.

Imens renses og snittes gulerødderne og kartoflerne. lad det koge med kødet de sidste 20 min, tilsæt krydderierne og evt. lidt mere væske.

Smag til og drys med persille.

Tips:

Kan serveres med groft brød.

Hvis man gerne vil have sovs, jævn da med lidt maizena i vand.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 8098 gange,
og udskrevet 123 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu