|
500 |
gram |
Skært oksekød500 gram Skært oksekød Som skært oksekød kan bruges bov, tykkam, inderlår, yderlår eller klump.
|
1 |
|
Løg, pillet vægt1 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
|
3 |
spsk. |
Smør3 spsk. Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
|
5 |
dl. |
Vand5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
|
|
|
5 |
|
Gulerødder, skrællet vægt5 Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
|
6 |
|
Kartofler, skrællet vægt6 Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
|
|
|
Salt Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
|
|
|
Peber Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
|
|
|
|
|
|
Pynt:
|
0.5 |
dl. |
Persille, frisk0.5 dl. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
|
|
|
|
|
|
|
KJ total 8306 (1977 kcal)
KJ pr. Pers. 2076 (494 kcal)
Vægt ialt 2442 gram
Vægt pr. Pers. 610 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 340 KJ (80 kcal)
Protein 5.1 gram
Fedt 3.4 gram
Kulhydrat 8.0 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
| |
Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)
|