Gulerodsgryde næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
500 gram Skært oksekød Som skært oksekød kan bruges bov, tykkam, inderlår, yderlår eller klump.
1 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
3 spsk. Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
5 Gulerødder 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
6 Kartofler 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Pynt:
0.5 dl. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
   
   
Energi:
KJ total 8306 (1977 kcal)
KJ pr. Pers. 2076 (494 kcal)
Vægt ialt 2442 gram
Vægt pr. Pers. 610 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 340 KJ (80 kcal)
Protein 5.1 gram
Fedt 3.4 gram
Kulhydrat 8.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)