Kommentarer
hlsr - 2010-08-30 09:58:23 Rigtig god opskrift, men sørg for rigeligt med salt så smagen kommer rigtig frem!
plet - 2010-03-11 13:36:03 der står for øvrigt også kylling i parentes i opskriften hvis nogle skulle have overset det. kom dog med en kommentar der kan anvendes i stedet for jeres ævl.
plet - 2010-03-11 13:34:00 kan det ikke være underordnet om det hedder poulard, høne, kylling eller hvad ved jeg. jeg mener nu sagtens man kan købe en pouard, men spørg slagteren.
Kokken - 2008-04-22 20:43:13 En god idé at riste champignons af, før de tilsættes... samt tage hanen op, mens man koger saucen ned til sidst. Så putter man den tilbage i gryden. Drysser med friskhakket persille. Man tilsætter oprindeligt perleløg - istedet for skalotteløg... PS. Helst en Bourgogne rødvin...
Brynhild - 2008-03-10 11:31:46 Hehe.. Altså.. Enighed om hvad det er? Overvejede den.. Men kan det så ikke næsten være lige meget om man bruge en kastreret hane eller streiliseret høne? Kan man ikke bare købe en stor høne/kylling?
Peder - 2008-03-05 17:30:10 En Poulard er en Høne som bliver steriliseret så den ikke skal bruge kræfter på at lægge æg og ikke en hane.
vagn - 2008-03-03 10:22:21 Poulard betyder=æggestok fjernet fra hønekyll. Kapun betyder kastereret hanekyll., ingen af delene produceres idag
Per - 2008-01-23 22:51:13 Poulard betyder kastereret hanekylling så deeet
stan - 0000-00-00 00:00:00 Coq á Vin. Det er en Hane der skal bruges
|