Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Svinekoteletter med ristet persille, hvidløg og champignon

Svinekoteletter med ristet persille, hvidløg og champignon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter - Koteletter - kotelet

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : gismo

Indsendt :


Svinekoteletter med ristet persille, hvidløg og champignon, billede 4 Svinekoteletter med ristet persille, hvidløg og champignon, billede 1 Svinekoteletter med ristet persille, hvidløg og champignon, billede 2 Svinekoteletter med ristet persille, hvidløg og champignon, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 gram Svinekoteletter 1 svinekotelet vejer ca. 125 gram.
75 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
4 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 bdt. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
200 gram Champignoner 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
1 Citron, saften heraf Beregnet til 0.4 dl eller 40 gram saft pr citron.
Citron 1 citron vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
   


Opskrift:

Brun koteletterne i det meget varme smør, og tag dem over på et fad.

Pil og knus hvidløgene ved hjælp af en kniv, og hak dem fint. Skyl persillen og hak den let. Skær roden af champignonerne og del dem i halve. Kom hvidløg, persille og champignonerne på panden i fedtstoffet fra koteletterne. Lad det riste under omrøring 1-2 min.

Hæld citronsaften i og rør. Læg koteletterne tilbage og lad dem simre ca. 10 min. på hver side.

Server koteletterne sammen med citronbåde og evt. ovnkartofler.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (4 stemmer)

Opskriften er vist 24203 gange,
og udskrevet 476 gange.


Energi:
KJ total 7252 (1726 kcal)
KJ pr. Pers. 1813 (431 kcal)
Vægt ialt 1031 gram
Vægt pr. Pers. 257 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 703 KJ (167 kcal)
Protein 13.1 gram
Fedt 12.1 gram
Kulhydrat 2.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2011-06-20 18:12:11
Lækker lækker ret !! Kan varmt anbefales, også til studerende da den er forholdsvis billig at lave :)


Jes Klittum  -  2008-09-29 10:34:05
Fantastisk god ret. Det tog ikke mere end en halv time at lave, fra start til slut, og bestod af det jeg normalt lige har i køkkenet og haven. Svinekoteletterne blev dejligt saftige, da de jo ikke havde direkte kontakt med stegepanden. Jeg kan anbefale at bruge saften fra en halv appelsin og saften fra en halv citron - det fungerer fantastisk sammen med persillen. Champignon fra glas fungerer også ganske udemærket.