Svinekoteletter med ristet persille, hvidløg og champignon næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
600 gram Svinekoteletter 1 svinekotelet vejer ca. 125 gram.
75 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
4 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 bdt. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
200 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
1 Citron, saft heraf Beregnet til 0.4 dl eller 40 gram saft pr citron.
Citron 1 citron vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
   
Energi:
KJ total 7252 (1726 kcal)
KJ pr. Pers. 1813 (431 kcal)
Vægt ialt 1031 gram
Vægt pr. Pers. 257 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 703 KJ (167 kcal)
Protein 13.1 gram
Fedt 12.1 gram
Kulhydrat 2.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)