Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Sommergryde 02

Sommergryde 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvesmåkød - Skært kalvekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : gismo

Indsendt :


Sommergryde 02, billede 4 Sommergryde 02, billede 1 Sommergryde 02, billede 2 Sommergryde 02, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 g.skært kalvekød klump eller bov
60 g.smør
2 hakkede løg
 salt
 peber
6 dl.bouillon
800 g.nye kartofler
1 blomkål
1 spidskål
0.5 tsk.muskat
250 g.ærter
 
 friskhakkede krydderurter til pynt:
 persille
 purløg
 dild
 kørvel
 


Opskrift:

Skær kødet i terninger, og brun det i gyldent smør. Tag kødet op. Svits de hakkede løg, til de er klare og let gyldne. Læg kødet tilbage i gryden og tilsæt salt, peber og bouillon. Lad kødet småkoge i alt ca. 1 time til det er mørt.

Gør grøntsagerne i stand. Del blomkålen i buketter og skær spidskålen i grove stykker. Læg kartoflerne i gryden efter ½ times kogning, og blomkål, spidskål samt muskat efter 3/4 times kogning.

Når alt er mørt, blandes ærterne i retten. Lad dem varme igennem inden servering.

Retten serveres i gryden og pyntes med friskhakkede krydderurter.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (5 stemmer)

Opskriften er vist 45328 gange,
og udskrevet 1857 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu