Sommergryde næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
600 gram Skært kalvekød fedt 11.3% Til skært kalvekød kan bruges:
Bov, tykkam eller bryst
60 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
300 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
6 dl. Bouillonterning, okse 1 bouillonterning vejer ca. 10 gram
800 gram Kartofler, nye
1 Blomkål, rå 1 mellemstort blomkål vejer ca. 500 gram
1 Spidskål, frisk 1 mellemstort spidskål vejer ca. 300 gram.
0.5 tsk. Muskatnød, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7.5 gram
250 gram Friskbælgede ærter
   
  friskhakkede krydderurter til pynt:
Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
Purløg, frisk 1 bundt purløg vejer ca. 100 gram
Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
Kørvel, frisk
   
Energi:
KJ total 11089 (2640 kcal)
KJ pr. Pers. 2772 (660 kcal)
Vægt ialt 2811 gram
Vægt pr. Pers. 702 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 394 KJ (93 kcal)
Protein 6.1 gram
Fedt 4.4 gram
Kulhydrat 8.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)