Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Pastaret med kylling og bacon

Pastaret med kylling og bacon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger - Kyllingefilet

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :

Pastaret med kylling og bacon, billede 4 Pastaret med kylling og bacon, billede 1 Pastaret med kylling og bacon, billede 2 Pastaret med kylling og bacon, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
300 gram Kyllingefilet uden skind og ben 1 kyllingefilet uden skind og ben vejer ca. 150 gram.
150 gram Bacon i tern
250 gram Champignoner 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
1 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
5 dl. Grøntsagsbouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
5 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 bdt. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
250 gram Båndpasta, frisk
   


Opskrift:

Steg baconen gylden i en gryde og tag det op. Svits kylling, løg og champignon i fedet fra baconen. Tilsæt grøntsagsboullion og piskefløde - lad det simre i 10 minutter.

Kog pastaen imens.

Bland pasta, hakket persille og bacon i retten. (Gem lidt persille og bacon til pynt). Lad det simre i 5 minutter.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (106 stemmer)

Opskriften er vist 207753 gange,
og udskrevet 4756 gange.


Energi:
KJ total 12092 (2879 kcal)
KJ pr. Pers. 3023 (719 kcal)
Vægt ialt 2200 gram
Vægt pr. Pers. 550 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 549 KJ (130 kcal)
Protein 6.6 gram
Fedt 10.7 gram
Kulhydrat 8.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Simone  -  2015-06-11 15:48:56
Den her ret fik jeg utrolig meget ros for. Den harmonerer perfekt med smagsindtrykne. Mange tak til dig, der har uploadet den her på siden. Jeg synes, der var meget væske, men hældte blot en smule fra, og lod det stå på varmen lidt længere. Det er seriøst en af de allerbedste retter jeg nogensinde har lavet. Den smager fantastisk, og mætter enormt lige pludseligt. Kan stærkt anbefales herfra!


ulla  -  2015-03-11 08:38:46
Man kan jo jævne den.


  -  2015-02-21 16:04:50
Der er masser af muligheder i denne ret!!! Jeg bruger selv cherrytomater eller blommetomater i stedet for champignon. Jeg tilsaetter heller ikke bouillon som vaeske, med oploeser en terning (groensag eller fjerkrae) i madlavningsfloede istedet. derudover tilsaetter jeg saften fra en halv citron, saa ikke den virker for salt! Jeg bruger ogsaa frisk basillikum som pynt


polysl  -  2015-01-03 22:24:54
Kanon fed opskrift....


  -  2014-09-28 17:42:09
Er enig med de andre, der er alt for meget væde i denne ret. Ellers en ganske udmærket ret.


anette  -  2014-01-04 19:32:08
ALT for meget væde til den mængde pasta , pastasovs med fløde skal være cremet, ikke tynd suppe.smag ok, men slet ikke kraftig nok, af samme grund


Heide  -  2013-11-19 12:27:48
Hvor lang tid tager den ca. at lave?


henriette  -  2013-10-25 10:21:03
hej kan den serveres med ris i stedet for paste


mia og co.  -  2012-10-04 17:15:49
har brugt 5 dl boullion og 250 ml madlavningsfløde. og så lige lidt revet ost oven på når det er helt færdigt det er bare mums


Sandra  -  2012-08-06 09:15:13
Gode ideer til et alternativ til champignon?


  -  2012-06-12 19:41:00
Supernem og velsmagende ret. Og man kan sagtens gøre den lidt mindre fed uden, at den mister noget ved det ;)


cecilie  -  2011-11-11 19:14:03
super ret, det var et stort hit herhjemme... vi puttede lidt frisk basilikum på toppen bagefter, det gjorde den ekstra god...


Frk. grøn  -  2011-11-05 23:44:22
Kan man undlade champignon?


TCTR  -  2011-11-04 19:32:34
god ret


Karen  -  2011-06-03 10:33:07
det kan jo godt være at der er flere der har mortens kogebog, og ville dele denne herlighed med os, har du overvejet den mulighed(:


  -  2011-05-25 11:25:39
Som det fremgår, lagde jeg i 1996 denne opskrift på Mortens kogebog http://www.baekgaard.net/recipes/o0510096.htm. Hvordan er den havnet her? Opskriften er til 4 personer og ikke som står 2.


catharina  -  2011-04-18 14:24:07
skift piskefløde ud med creme fine


Martin  -  2011-03-26 21:38:01
Drop boullion og brug mælk i stedet


David  -  2011-02-16 18:54:45
For meget væske...


Julie  -  2010-11-19 17:01:29
Det er bare SÅH lækkert! Ny yndlings ret. Brugte madlavningsfløde og hønseboullion i stedet for. 10 fra mig


  -  2007-12-05 08:51:41
Hej. Opskriften ligner til forveksling den jeg for mange år siden lagde ind på "Mortens kogebog". Mht. champignonerne og kyllingen, så skal de skæres i tern.


Helene  -  0000-00-00 00:00:00
Det lyder rigtig god, men skal man hakke champignonerne og hvad med kyllingefilten?


Niels  -  0000-00-00 00:00:00
så skal den prøves , vi regner med det smager godt ! Det lyder *satme* godt !!


Kent  -  0000-00-00 00:00:00
Virkelig lækker og saftigt kød og velsmagende sauce. Nem og hurtig ret der er velegnet til børn.


Josefine&familien  -  0000-00-00 00:00:00
Vi synes den var god


Lina Thagaard  -  0000-00-00 00:00:00
Meget velsmagende


lotte  -  0000-00-00 00:00:00
jeg elsker den


joanna  -  0000-00-00 00:00:00
lækker


Connie  -  0000-00-00 00:00:00
En af vores ynglingsretter - også god til børn