Pastaret med kylling og bacon næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
300 gram Kyllingefilet uden skind og ben 1 kyllingefilet uden skind og ben vejer ca. 150 gram.
150 gram Bacon i tern
250 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
1 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
5 dl. Grøntsagsbouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 bdt. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
250 gram Båndpasta, frisk
   
Energi:
KJ total 12092 (2879 kcal)
KJ pr. Pers. 3023 (719 kcal)
Vægt ialt 2200 gram
Vægt pr. Pers. 550 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 549 KJ (130 kcal)
Protein 6.6 gram
Fedt 10.7 gram
Kulhydrat 8.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)