Creoler Jambalaya

Creoler Jambalaya, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød

Oprindelsesland : Cajun

CajunIndsendt :     

Ingredienser:
1 dl.hakket løg
2 fedhakket hvidløg
2 spsk.olie
25 g.smør
2.5 dl.ris
 salt
 peber
0.5 tsk.cayennepeber
1 laurbærblad
1 stilkbladselleri
2 spsk.hakket persille
1 finhakket grøn peber
2 spsk.tomatpure
4 flåede ituskårne tomater
6-7 dl.bouillon
300 g.mager skinke
300 g.kogt hønsekød
2 krydrede pølser
150 g.rejer
 
 Hakket Persille
 
Opskrift:
Hakket løg og hvidløg svitses let gyldne i olie og smør. Lange ris svitses med et øjeblik (må ikke blive brune). Krydderier og de øvrige ingredienser tilsættes, undtagen kød, pølser og rejer, og retten småsnurrer under låg i ca. 20 minutter.

Skinke, hønsekød og pølser skæres i store terninger/skiver og kommes i gryden sammen med rejerne. Retten snurrer sagte videre i 10 minutter.

Smages til med salt og peber og drysses med persille.

Tips:

Retten kan varieres med forskelligt kød, som kalkun, krokodille, vaskebjørn.





karakterer:
Opskriften er vist 22788 gange,
og udskrevet 648 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.9    (21 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu