Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Græsk pølseret

Græsk pølseret, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser

Oprindelsesland : Grækenland

GrækenlandIndsendt :


Græsk pølseret, billede 4 Græsk pølseret, billede 1 Græsk pølseret, billede 2 Græsk pølseret, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
5 wienerpølser
2 løg
 
1 ds.tomatpure
1 chili
 
1 ds.flåede tomater
 
1 pk.pasta
 
 mozarella ost
 


Opskrift:

Skær pølserne i tern og hak løgene fint.

Svits løg og pølser. tilsæt så 1 dåse tomatpure og 1 rå chilli, lad retten simre.

Når retten har simret i ca 10 minutter tilsættes en dåse flåede tomater. Lad retten koge op og tilsæt så den kogte pasta.

Drys lidt reven mozarella ost på toppen og server.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (115 stemmer)

Opskriften er vist 77330 gange,
og udskrevet 1785 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2014-02-21 15:57:00
Her hjemme heder det italiensk pølseret :-)


anonym  -  2012-12-20 05:27:56
og hvordan var det så lige den her ret blev til græsk, da jeg overhovedet ikke kan se ingridienser fra grækendland ?? pasta er italiensk mozaralla er italiensk. jeg vil nu kalde den italiensk udover det bare er en lille ændring i forhold til svensk elelr bare for den sags skyld pølseret.. utroligt hvad mennsker kan finde på at kalde retterne nu om dage


Den bløde mand  -  2011-02-22 18:21:36
HAHAHAHA... hold kæft en god griner jeg fik af at læse kommentarene :-) maden er også god :-)


Irene  -  2011-02-11 12:27:37
Jeg prøvede egentlig mest denne ret fordi den så nem ud en dag det skulle gå lidt hurtigt - men den er absolut en keeper! Jeg er helt vild med den og vores ældste søn har allerede sagt at han vil have opskriften med når han flytter hjemmefra :-)


  -  2010-03-02 11:50:57
det er da nemt nok man skærer 4 sider af pølsen og så er der kun en 4 kantet pølse tilbage. velbekomme


Maria  -  2008-11-11 18:04:59
Retten er super let at lave og den smager godt. Hvis man vil have et lille pift, så put lidt karry i til sidst og drys noget fint hakket monzarella oven over.


hahaha  -  2008-10-19 16:37:45
Hvordan skærer man pølser i tern? Svar på det einstein!


peter  -  2008-09-04 12:55:08
he he! det er nok fordi indehaveren af opskriften gik og nynnede en melodi fra zorba


Agnes  -  2008-08-06 11:54:43
Hvad har wienerpølser, pasta og de øvrige ingredienser for den sags skyld med "græsk" at gøre???


  -  2008-04-01 18:44:17
Rig god og nem opskrift. Hvis retten skal have et ekstra pift, så prøv med en LILLE smule piskefløde


Dorthe  -  2007-01-20 16:59:12
det er en nem god hverdags ret.smager godt med lidt stegte bacon tern i.


monse  -  0000-00-00 00:00:00
god ret. men retten bliver bedere hvis man først tilsætter de flåede tomater efter pastaen. og så varmer op.


Per  -  0000-00-00 00:00:00
Jeg svitsede løg og pølser i olie, jeg syntes det lød af lang tid retten skulle svitse kun med tomatrupe ved, så jeg tilsatte de flåede tomater noget hurtigere, chilien hakkede jeg, pasta brugte jeg 250 g. frisk pasta, men den var svær at få blandet op med pølserne, men retten smager nu godt


Tina Larsen  -  0000-00-00 00:00:00
rigtig god og hurtig ret, som også ungerne elsker