Fiskestykkerne krydres med salt og peber og lidt timian og pakkes ind i en strimmel bacon og lukkes med en tandstikker. Steges ved svag-mellemvarme til baconen er sprød.
Sauce:
Tomaterne hakkes og kommes i en gryde. Tilsæt Nolly Prat og kog ind til 1/3.
Kom herefter de finthakkede løg og en tsk. tørret eller et par stilke frisk Timian i sammen med bouillon og fløde. Når konsistensen er cremet er den færdig. Smag evt. til med salt og peber.
Kål:
Savoykålen snittes groft lægges i en skål. Overhæld med kogende vand og lad det stå i 10 min.
Hæld finthakket løg i en gryde og klar dem i lidt smør. Tilsæt herefter spidskommen og rør blandingen i kålen
Tips:
Serveringsforslag :
Fordel lidt sauce på en tallerken . Placer en passende mængde kål rundt i kanten.
Smør en ring med lidt olie og læg risene i og placer midt på tallerkenen ( …og fjern ringen ;o) )
Læg fisken ovenpå og dekorer med tynde gulerodsstave og persillestilke.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.9
(5 stemmer)
Opskriften er vist 35142 gange, og udskrevet 680 gange.
Energi:
KJ total 12206 (2906 kcal)
KJ pr. Pers. 3051 (726 kcal)
Vægt ialt 2609 gram
Vægt pr. Pers. 652 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 467 KJ (111 kcal) Protein 6.2 gram Fedt 4.1 gram Kulhydrat 13.2 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider