De dejligste kæber næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
600 gram Havtaskekæber
150 gram Bacon i skiver 1 skive bacon vejer ca. 15 gram.
Timian, frisk
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Sauce:
Timian, frisk
2 Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
1 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
2 dl. Hønsebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 dl. Noilly prat 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Kål:
1 Savoykål Et savoykål vejer ca 500 gram
1 tsk. Spidskommen, hel
1 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 spsk. Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
4 dl. Ris 1 dl. ris vejer ca. 80 gram.

80 gram ukogte ris giver ca 160 gram kogte
   
  Pynt:
Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
Gulerødder 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
   
Energi:
KJ total 12206 (2906 kcal)
KJ pr. Pers. 3051 (726 kcal)
Vægt ialt 2609 gram
Vægt pr. Pers. 652 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 467 KJ (111 kcal)
Protein 6.2 gram
Fedt 4.1 gram
Kulhydrat 13.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)