Flødeis med chokolade næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
5 Æggeblommer, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggeblomme vejer ca 15 gram
75 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 tsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
50 gram Mørk chokolade 44% Den almindelige mørke kogechokolade med 44 % kakao.
Fedt ca. 30%

Hakket chokolade vejer ca.
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Energi:
KJ total 10725 (2553 kcal)
KJ pr. Pers. 2681 (638 kcal)
Vægt ialt 704 gram
Vægt pr. Pers. 176 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1523 KJ (362 kcal)
Protein 3.4 gram
Fedt 31.5 gram
Kulhydrat 17.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)