Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Pebersteaks

Pebersteaks, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Tyndstegsbøf

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
2 tsk.sort peber grovmalet
175 g.bøf af afpudset tykstegsfile
15 g.smør
1 tsk.majs- el. vindruekerneolie
2 champignon i skiver
1 spsk.cognac
2 spsk.flødeost med peberrod
 
 Pynt:
 tomatbåde
 


Opskrift:
Opvarm et lille bruningsfad i 4 min. på højeste effekt, eller efter frabrikantens brugsanvisning.

Drys imens havldelen af peveret over bøffen og tryk det godt fast i overfladen. Drys på samme måde resten af peberet på den anden side af bøffen og tryk det fast.

Kom smør og olie i bruningsfadet og læg hurtig bøffen deri. Steg 45 sek. på højeste effekt. Vend bøffen og steg 20-60 sek. på højeste effekt, afhængigt af, hvor gennemstegt bøffen ønskes.

Læg champignonskiver på og pensl med lidt af saften. Kog i 20-30 sek. på højeste effekt.

Læg bøffen på et opvarmet serveringsfad.

Kom cognoc og flødeost i bruningsfadet. Rør rundt og kog i 45 sek. på højeste effekt. Rør rundt igen. Hæld saucen over bøffen, pynt med tomatbåde og server.

karakterer:
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
1.5    (5 stemmer)

Opskriften er vist 9356 gange,
og udskrevet 121 gange.
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu