Pebersteaks næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 2 Pers.
Ingredienser:
4 Bagekartofler 1 stor bagekartoffel vejer ca. 300 gram.
   
  Tilbehør:
100 gram Skalotteløg 1 mellemstort skalotteløg vejer ca. 25 gram.
  Porretop det grønne
0.25 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
100 gram Kantareller, friske
1 Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
   
  Steaks:
600 gram Oksemørbrad, afpudset
Peber, sort, knust
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

   
  Pebersovs:
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 tsk. Peber, sort, knust
1 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Cremefraiche 38% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Cognac 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Energi:
KJ total 13376 (3184 kcal)
KJ pr. Pers. 6688 (1592 kcal)
Vægt ialt 2470 gram
Vægt pr. Pers. 1235 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 541 KJ (128 kcal)
Protein 6.2 gram
Fedt 6.3 gram
Kulhydrat 10.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)