Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Stegt fisk i sursød sovs

Stegt fisk i sursød sovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind

Oprindelsesland : Kina

KinaIndsendt :


Stegt fisk i sursød sovs, billede 4 Stegt fisk i sursød sovs, billede 1 Stegt fisk i sursød sovs, billede 2 Stegt fisk i sursød sovs, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
0.5 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 spsk. Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

70 gram Tomatpure. koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
1 dl. Eddike 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
100 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
4 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 spsk. Soja sauce 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
0.5 Agurk 1 mellem agurk vejer ca. 300 gram.
1 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
2 Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
   
1 spsk. Kartoffelmel 1 tsk. 4.2 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 70 gram
lidt Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
lidt Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
600 gram Torskefilet uden skind
   
Opskrift:
Varm en stegepande og svits det pressede hvidløg. Tilsæt tomatpure. Tilsæt eddike, sukker, vand og soja. Kog det op.

Skær agurk og løg i halve skiver, peberfrugten i strimler og tomaterne i både. Alle grøntsagerne skal skæres i tynde, fine stykker. Kom det hele i sovsen.

Rør kartoffelmelet ud i vandet, og hæld det i sovsen. Rør godt, og varm sovsen op til det tykner. Smag til med salt og peber.

Skær fisken i portionsstykker og steg stykkerne på begge sider i lidt olie, til de er pænt brune.

Læg fisken på et fad. Hæld sovsen over.

Retten serveres med ris eller brød.

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (4 stemmer)

Opskriften er vist 30805 gange,
og udskrevet 592 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 5542 (1319 kcal)
KJ pr. Pers. 1385 (329 kcal)
Vægt ialt 1942 gram
Vægt pr. Pers. 485 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 285 KJ (67 kcal)
Protein 6.4 gram
Fedt 1.0 gram
Kulhydrat 8.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

BB  -  2014-03-17 08:21:47
Det er for sødt, jeg tilsatte 140 g tomatpasta, 3 spsk soya sauce og jævnede med lidt maizena. men fantastisk til stegt fisk

Mette  -  2007-10-05 20:52:56
En rigtig god sur/sød sovs, som også kan bruges til feks. kyllingebryst