Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Stegt fisk i sursød sovs næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
0.5 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 spsk. Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

70 gram Tomatpure. koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
1 dl. Eddike 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
100 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
4 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 spsk. Soja sauce 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
0.5 Agurk 1 mellem agurk vejer ca. 300 gram.
1 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
2 Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
   
1 spsk. Kartoffelmel 1 tsk. 4.2 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 70 gram
lidt Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
lidt Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
600 gram Torskefilet uden skind
   
Energi:
KJ total 5542 (1319 kcal)
KJ pr. Pers. 1385 (329 kcal)
Vægt ialt 1942 gram
Vægt pr. Pers. 485 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 285 KJ (67 kcal)
Protein 6.4 gram
Fedt 1.0 gram
Kulhydrat 8.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)