Stegt fisk i sur-sød sovs
Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind Oprindelsesland : Kina Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 40229 gange,
og udskrevet 756 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer BB - 2014-03-17 08:21:47 Det er for sødt, jeg tilsatte 140 g tomatpasta, 3 spsk soya sauce og jævnede med lidt maizena. men fantastisk til stegt fisk Mette - 2007-10-05 20:52:56 En rigtig god sur/sød sovs, som også kan bruges til feks. kyllingebryst |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne