Stegt fisk i sur-sød sovs

Stegt fisk i sur-sød sovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind

Oprindelsesland : Kina

KinaIndsendt :      Red :
Stegt fisk i sur-sød sovs, billede 4 Stegt fisk i sur-sød sovs, billede 1 Stegt fisk i sur-sød sovs, billede 2 Stegt fisk i sur-sød sovs, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
0.5 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

70 gram Tomatpure, koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
1 dl. Eddike 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
100 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
4 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 spsk. Sojasauce 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
0.5 Agurk 1 mellem agurk vejer ca. 300 gram.
1 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
2 Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
   
1 spsk. Kartoffelmel 1 tsk. 4.2 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 70 gram
lidt Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
lidt Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
600 gram Torskefilet uden skind
   
Opskrift:
Varm en stegepande og svits det pressede hvidløg. Tilsæt tomatpure. Tilsæt eddike, sukker, vand og soja. Kog det op.

Skær agurk og løg i halve skiver, peberfrugten i strimler og tomaterne i både. Alle grøntsagerne skal skæres i tynde, fine stykker. Kom det hele i sovsen.

Rør kartoffelmelet ud i vandet, og hæld det i sovsen. Rør godt, og varm sovsen op til det tykner. Smag til med salt og peber.

Skær fisken i portionsstykker og steg stykkerne på begge sider i lidt olie, til de er pænt brune.

Læg fisken på et fad. Hæld sovsen over.

Retten serveres med ris eller brød.





karakterer:
Opskriften er vist 40229 gange,
og udskrevet 756 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 5542 (1319 kcal)
KJ pr. Pers. 1385 (329 kcal)
Vægt ialt 1942 gram
Vægt pr. Pers. 485 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 285 KJ (67 kcal)
Protein 6.4 gram
Fedt 1.0 gram
Kulhydrat 8.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2014-03-17 08:21:47
Det er for sødt, jeg tilsatte 140 g tomatpasta, 3 spsk soya sauce og jævnede med lidt maizena. men fantastisk til stegt fisk

  -   2007-10-05 20:52:56
En rigtig god sur/sød sovs, som også kan bruges til feks. kyllingebryst