Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Kinesisk karrypande

Kinesisk karrypande, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Skinkekød i tern

Oprindelsesland : Kina

KinaIndsendt :


Kinesisk karrypande, billede 4 Kinesisk karrypande, billede 1 Kinesisk karrypande, billede 2 Kinesisk karrypande, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 gram Skinkekød, rå
4 spsk. Kinakrydderi
2 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 Porre 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
200 gram Bønnespirer
250 gram Nudler
   


Opskrift:

Dagen før:
Skinkekødet skæres i strimler. Halvdelen lægges i en skål. Halvdelen af krydderiet og saltet hældes over.

Resten af kødet lægges i skålen og resten af kryderiet og saltet tilsættes. Hæld olie over til kødet er dækket.


Dagen:
Kødet steges i olien på en pande med høje kanter eller i en wok, indtil det bliver hvidt, (max 3.min.). En smule vand tilsættes.

Bønnespirerne skylles i varmt vand og lægges på panden, hvor de presses ned mellem kødet.

Porrerne renses og skæres i strimler og lægges på panden, hvor de - ligesom bønnespirerne - presses.

Nudlerne koges og lægges oven på som et "låg". Vent ét minut og vend derefter retten på panden.

Tips:

* Brug dit favorit kinakrydderi. Det skal helst være noget med karry i. Man kan også bruge karry alene. De 4 spsk er derfor vejledende alt efter hvor stærkt "dit" krydderi er.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (26 stemmer)

Opskriften er vist 100202 gange,
og udskrevet 1393 gange.


Energi:
KJ total 8313 (1979 kcal)
KJ pr. Pers. 2078 (494 kcal)
Vægt ialt 1358 gram
Vægt pr. Pers. 339 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 612 KJ (145 kcal)
Protein 13.5 gram
Fedt 2.0 gram
Kulhydrat 19.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Per  -  2009-12-06 12:02:19
Jeg kender kun *de 5 krydderier* som kinesisk krydderi, så det brugte vi, 3 spsk og 1 spsk. mild karry.