Kinesisk karrypande næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
600 gram Skinkekød, rå
4 spsk. Kinakrydderi
2 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 Porre, renset vægt 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
200 gram Bønnespirer
250 gram Nudler
   
Energi:
KJ total 8313 (1979 kcal)
KJ pr. Pers. 2078 (494 kcal)
Vægt ialt 1358 gram
Vægt pr. Pers. 339 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 612 KJ (145 kcal)
Protein 13.5 gram
Fedt 2.0 gram
Kulhydrat 19.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)