Langtidsstegt oksetyndsteg
Hovedingrediens : Oksekød - Oksetyndsteg Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Oksetyndstegen klargøres.
Gnid stegen med salt og peber. Læg den på risten over bradepanden med krølfedtsiden opad. Brun stegen 15 minutter ved 250 grader C. alm. ovn. Dæmp varmen til 100-120 grader C. alm. ovn og hæld suppe, bouillon eller vand og rensede, delte grønsager ved. Lad stegen stege 1½-2 timer, til et kødtermometer viser 62 grader. Dryp af og til med skyen. Tag stegen ud og lad den hvile mens saucen laves. Sauce: Si skyen fra bradepanden. Lad den stå lidt og skum fedtet fra. Bring skyen i kog og jævn den. Smag til med salt og peber og tilsæt evt. lidt kulør. Skær kødet i skiver. Serveres med skysauce, kartofler, grønsagerne, glaserede løg, syltede asier og/eller agurker. |
|
Opskriften er vist 145256 gange,
og udskrevet 3769 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (31 stemmer) |
|
Kommentarer Marc - 2015-11-29 17:14:00 Madsprøjte. bruger jeg lige nu Arne - 2014-01-22 17:06:27 Hvordan i alverden skal man dryppe stegen med skyen når stegen ligger på risten ? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne