Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Italiensk citronkylling

Italiensk citronkylling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :


Italiensk citronkylling, billede 4 Italiensk citronkylling, billede 1 Italiensk citronkylling, billede 2 Italiensk citronkylling, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 stor kylling
 salt
 peber
1 citron
2 fedhvidløg
1 stort bdt hakket persille
1 spsk.friskhakkede merianblade eller oregano
30 g.smeltet smør
 
Opskrift:
Skær kyllingen igennem, så der bliver 2 halve. Vask citronen og riv det gule af skallen. Pil hvidløgene og skær dem i skiver. Løsn forsigtigt skindet fra kyllingekødet og stik hvidløgsstykkerne ind under skindet. Gnid kyllingen med citronskal, salt og peber og læg den i et ovnfast fad. Hæld citronsaften over og lad det trække ca. 1 time.

Drys persille og merian over kyllingen (gem lidt til pynt) og dryp smeltet smør over. Sæt den i ovnen ca. 1 time ved 200 grader C. alm. ovn, til kyllingen er gennemstegt. Server en god skål salat og brød til kyllingen.

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (16 stemmer)

Opskriften er vist 38742 gange,
og udskrevet 846 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

niels og lenette  -  2012-11-19 11:58:27
mega lækker ret. vi elsker at spise den sammen ;) nyd den venner