Nakkesteg stegt som vildt næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 6 Pers.
Ingredienser:
1500 gram Nakkefilet uden svær 3 mm fedt
   
  Marinade:
7 dl. Rødvin. uspec. 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
200 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
200 gram Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
1 Laurbærblade
6 Enebær, hele
2 kviste Timian, frisk
4 stilke Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
   
  Til stegningen:
125 gram Bacon i skiver 1 skive bacon vejer ca. 15 gram.
50 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Ribsgele 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
1500 gram Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
   
Energi:
KJ total 30455 (7251 kcal)
KJ pr. Pers. 5075 (1208 kcal)
Vægt ialt 4475 gram
Vægt pr. Pers. 745 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 680 KJ (162 kcal)
Protein 6.8 gram
Fedt 10.9 gram
Kulhydrat 7.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)