Kalkun i gløgg

Kalkun i gløgg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunschnitzel

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :



Ingredienser:
8 kalkunschnitzler
3 dl.rødvin
2 cm.kanelstang
1 nellike
1 knust kardemomme
1 strimmel appelsinskal
4 sorte peberkorn
 
Opskrift:
Alle ingredienser til gløggen blandes og puttes i en pose sammen med kødet. Stilles koldt i ca. 3 timer. Kødet saltes og steges.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (4 stemmer)

Opskriften er vist 6468 gange,
og udskrevet 100 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu