Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Kalkun i gløgg

Kalkun i gløgg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunschnitzel

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :



Ingredienser:
8 kalkunschnitzler
3 dl.rødvin
2 cm.kanelstang
1 nellike
1 knust kardemomme
1 strimmel appelsinskal
4 sorte peberkorn
 
Opskrift:
Alle ingredienser til gløggen blandes og puttes i en pose sammen med kødet. Stilles koldt i ca. 3 timer. Kødet saltes og steges.

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (4 stemmer)

Opskriften er vist 6036 gange,
og udskrevet 95 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu