Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Sellerifad med oksekød

Sellerifad med oksekød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Sellerifad med oksekød, billede 4 Sellerifad med oksekød, billede 1 Sellerifad med oksekød, billede 2 Sellerifad med oksekød, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 Knoldselleri 1 mellem knoldselleri vejer ca. 800 gram skrællet vægt
500 gram Oksekød, hakket ca. 16% fedt
2 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
2 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1.5 dl. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
2 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
2 tsk. Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
3 dl. Tomatjuice. konserves
1 bdt. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
   
Opskrift:
Skræl sellerien, halver den og skær den i 1 cm. tykke skiver som koges i letsaltet vand ca. 10 min. Lad dem dryppe godt af og læg dem i et smurt, ovnfast fad.

Rør kød, hakket løg og æg sammen. Tilsæt mælken lidt ad gangen. Rør salt og peber i. Fordel farsen over selleriskiverne og hæld tomatjuice på.

Lad retten stege i en 200 grader varm ovn i 40 min.

Drys hakket persille over og servér kogte kartofler til.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (5 stemmer)

Opskriften er vist 19204 gange,
og udskrevet 415 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 9244 (2201 kcal)
KJ pr. Pers. 2311 (550 kcal)
Vægt ialt 3104 gram
Vægt pr. Pers. 776 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 297 KJ (70 kcal)
Protein 5.1 gram
Fedt 3.4 gram
Kulhydrat 6.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Per  -  2014-03-12 08:36:05
Vi delte selleri og fars på 2 lag.