Sellerifad med oksekød næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
2 Knoldselleri, skrællet vægt 1 mellem knoldselleri vejer ca. 800 gram skrællet vægt
500 gram Oksekød, hakket ca. 16% fedt
300 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1.5 dl. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
2 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
2 tsk. Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
3 dl. Tomatjuice. konserves 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 bdt. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
   
Energi:
KJ total 9244 (2201 kcal)
KJ pr. Pers. 2311 (550 kcal)
Vægt ialt 3104 gram
Vægt pr. Pers. 776 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 297 KJ (70 kcal)
Protein 5.1 gram
Fedt 3.4 gram
Kulhydrat 6.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)