Svinemørbrad i fad 03

Svinemørbrad i fad 03, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Nipnik

Indsendt :


Svinemørbrad i fad 03, billede 4 Svinemørbrad i fad 03, billede 1 Svinemørbrad i fad 03, billede 2 Svinemørbrad i fad 03, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 g.svinemørbrad
1 pk.bacon i skiver
3 løg
1 håndfuld persille
 
Opskrift:
Afpuds svinemørbraden for sener mm., læg den op på et skærebræt. Snit den på langs, dog ikke helt igennem, stop ca. 2 cm. fra bunden. Åbn mørgraden op og bank den flad.

Snit bacon fint, løget skæres i halve ringe. Svits bacon og løg i gryde eller på pande, og læg på det på en stribe midt på det flade mørbradstykke. Læg først den nederste tredjedel af møbraden hen over midten, derefter den tredjedel længst fra dig. Mørbraden skal være lukket, ligesom hvis den var rullet, den skal blot være "lagt sammen" i stedet for. Snør mørbraden til med køkkensnor, og brun alle siderne i gryden/panden fra før.

Kom mørbraden i et fad, læg flere løgringe omkring, og hæld lidt væde til. Enten vand, hvis det skal være fedtfattigt, eller madfløde.

Sæt fadet i en forvarmet ovn på 200 grader i 20-25 min.

Tag møbraden ud, fjern snoren og skær den i skiver, UDEN at mørbraden går op. Læg skiverne ned i fadet, og sørg for at de er dækket til med væde. Giv hele retten 15 min. mere i ovnen.

Når retten tages ud af ovnen drysses den til med persille.

Serveres med ris og grønt (bedst med brocolli)


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Mørbrad i fad

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (5 stemmer)

Opskriften er vist 78088 gange,
og udskrevet 965 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu