Kalkun- og baconburger

Kalkun- og baconburger, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 2 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Burger

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunschnitzel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Kalkun- og baconburger, billede 4 Kalkun- og baconburger, billede 1 Kalkun- og baconburger, billede 2 Kalkun- og baconburger, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 Burgerboller 1 pakke hamburgerboller vejer gerne 330 og indeholder 6 stk.
1 bolle vejer så 55 gram.
200 gram Kalkunschnitzel
125 gram Bacon i skiver 1 skive bacon vejer ca. 15 gram.
100 gram Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
100 gram Agurk 1 mellem agurk vejer ca. 300 gram.
1 Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
   
1 dl. Miracle wip 51 % 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Opskrift:
Kalkun og bacon steges gyldne på en pande.

Burgerbollerne varmes i ovn.

Løg og agurk skæres i tynde skiver, tomaterne i skiver. Det hele lægges lagvis i bollerne med ens egen yndlingsdressing.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (35 stemmer)

Opskriften er vist 58389 gange,
og udskrevet 527 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 7184 (1710 kcal)
KJ pr. Pers. 3592 (855 kcal)
Vægt ialt 945 gram
Vægt pr. Pers. 472 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 760 KJ (181 kcal)
Protein 9.2 gram
Fedt 10.0 gram
Kulhydrat 13.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu