Baconbarderet dyremørbrad med Kartoffelgratin

Baconbarderet dyremørbrad med Kartoffelgratin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kronhjort - Hjort - Hjortemørbrad

Ukendt oprindelseslandKilde : Fulby Hjortefarm

Indsendt :


Baconbarderet dyremørbrad med Kartoffelgratin, billede 4 Baconbarderet dyremørbrad med Kartoffelgratin, billede 1 Baconbarderet dyremørbrad med Kartoffelgratin, billede 2 Baconbarderet dyremørbrad med Kartoffelgratin, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
800 g.krondyrmørbrad
100 g.smør
1 spsk.dijonsennep
300 g.bacon i skiver
 salt
 peber
 
 
400 g.gulerødder
400 g.selleri
200 g.porre
150 g.østershatte
 
 
Opskrift:
Kødet afpudses og brunes i smør. Herefter krydres med salt og peber. Tages af panden og trækker ca. 10 minutter. Kødet gnides i fransk sennep og de tynde baconskiver vikles omkring.

Grønsagerne renses og snittes og vendes i stegesmørret og lægges derefter i et ildfast fad.

Kødet lægges ovenpå og det hele steges i 30-40 minutter ved 180 grader C. alm. ovn. Kødet vendes når halvdelen af tiden er gået.

Serveringsforslag:
Kartoffelgratin


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (25 stemmer)

Opskriften er vist 109423 gange,
og udskrevet 4071 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Torben Nejlund  -  2010-12-30 13:45:36
Øeee hvor er kartoflerne i opskriften?????????????

Per  -  2007-04-27 17:24:47
Her må vist være tale om mørbrad fra et krondyr, tror ikke en rådyrmørbrad er så stor

Vinter  -  0000-00-00 00:00:00
dejlig nem ret, som kan tilberedes i god tid, smager rigtig godt

Mudde  -  0000-00-00 00:00:00
Smager virkelig godt :P

PIV  -  0000-00-00 00:00:00
Også rigtig god hvis man bruger lufttørret skinke istedet for bacon

MOPET Madklub  -  0000-00-00 00:00:00
Nem tilberedning, ikke stressende, smager fantastisk.