Kalkun Wienerschnitzel

Kalkun Wienerschnitzel, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunschnitzel

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : JBJ

Indsendt :


Kalkun Wienerschnitzel, billede 4 Kalkun Wienerschnitzel, billede 1 Kalkun Wienerschnitzel, billede 2 Kalkun Wienerschnitzel, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 g.Kalkun Schnitzler
1 æg
1 dl.Rasp
50 g.Smør
 Salt
 peber
 
1000 g.kogte kartofler
50 g.Smør
 Salt
 peber
 
 Kapers
4 Ansjoser
1 Citron
 
Opskrift:
Kom lidt smør på panden og herefter kartoflerne. Lad kartoflerne stege indtil de er gyldne.

Vend Kalkun Schnitzlerne i pisket æg og derefer rasp og steg dem i smør til de er pænt gyldne ved middel varme.

Schnitzlerne pyntes med ansjosfilet der liggges i ring og heri fyldes kapers. Pynt med citron skiver eller både.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (8 stemmer)

Opskriften er vist 33281 gange,
og udskrevet 482 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Per  -  2010-11-14 18:27:55
De kalkunschnitzler du kan købe skåret, er gerne nogle små gnallinger. Køb i stedet et kalkunbryst, del det i 4 og bank hvert stykke flad.