Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Stegte Ris

Stegte Ris, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 2 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Ris

Fedtfattig opskrift

Oprindelsesland : Kina

KinaIndsendt :


Stegte Ris, billede 4 Stegte Ris, billede 1 Stegte Ris, billede 2 Stegte Ris, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 dl. Ris 1 dl. ris vejer ca. 80 gram.

80 gram ukogte ris giver ca 160 gram kogte
   
1 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
300 Ærter og gulerøder 50/50
200 gram Skinketern, kogte
2 tsk. Karry, madras
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peberrod
Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

   
2 tsk. Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

1 tsk. Karry
0.25 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   


Opskrift:

Kog risene.

Svits et hakket løg i en wok eller gryde. Tilsæt 2 tsk karry, lidt salt og peber. Tilsæt grønsagsblanding og skinketern. Lad det stege lidt. Tilsæt risene og bland grundigt.

I en kasserolle varmes olie op. Svits 1 tsk karry og lidt salt og peber. Tilsæt æg og rør rundt med en gaffel, så æggene smuldrer.

Bland æggemassen med risblandingen og server.

Tips:

I stedet for skinketern kan man også tilsætte rejer, kylling, bacon, oksekød osv.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (41 stemmer)

Opskriften er vist 279410 gange,
og udskrevet 2484 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2017-10-08 17:14:29
Skal prøve at lave den i aften glæder mig til at smage den ser rigtig god ud


Sabrina  -  2017-04-03 17:33:47
Skal risene være kogte, inden man steger dem?


Nadia   -  2017-03-09 15:36:29
Prøv med soya eller fiskesauce istedet. Det smager meget bedre, det er også sådan man rigtigt laver det. og evt i/med en lækker wokret til :)


Mai  -  2016-03-23 21:04:57
Dumt spørgsmål måske. Men hvilken forskel gør æggeblandingen?


Rasmus  -  2016-01-08 12:28:31
Kan denne ret fryses?


Mette  -  2015-10-31 18:39:50
Det smager rigtig godt. . mums


Hans Norge  -  2013-03-17 14:20:29
Jeg mangler lidt tid på stegningen af de ris, og skal der ikke også noget vand i? Ellers ser det rigtigt godt ud, vi skal prøve det til hjemmelavede forårsruller i aften, men mit spørssmål vil jeg finde ud af først.


Per  -  2012-08-23 16:58:33
Lidt tør og ikke så meget smag efter min mening.