|
2 |
dl. |
Ris2 dl. Ris 1 dl. ris vejer ca. 80 gram.
80 gram ukogte ris giver ca 160 gram kogte
|
|
|
|
1 |
|
Løg, pillet vægt1 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
|
300 |
|
Ærter og gulerødder i tern 50/50, frost300 Ærter og gulerødder i tern 50/50, frost
|
200 |
gram |
Skinketern, kogte200 gram Skinketern, kogte
|
2 |
tsk. |
Karry, madras2 tsk. Karry, madras
|
|
|
Salt Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
|
|
|
Peber Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
|
|
|
Olie solsikke/vindruekerne Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
|
|
|
|
2 |
tsk. |
Olie solsikke/vindruekerne2 tsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
|
1 |
tsk. |
Karry1 tsk. Karry
|
0.25 |
tsk. |
Salt0.25 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
|
|
|
Peber Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
|
1 |
|
Æg M/L, hele1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
|
|
|
|
KJ total 4466 (1063 kcal)
KJ pr. Pers. 2233 (531 kcal)
Vægt ialt 594 gram
Vægt pr. Pers. 297 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 751 KJ (179 kcal)
Protein 10.1 gram
Fedt 4.7 gram
Kulhydrat 24.5 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
| |
Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)
|