Stegte Ris næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 2 Pers.
Ingredienser:
2 dl. Ris 1 dl. ris vejer ca. 80 gram.

80 gram ukogte ris giver ca 160 gram kogte
   
1 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
300 Ærter og gulerødder i tern 50/50, frost
200 gram Skinketern, kogte
2 tsk. Karry, madras
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

   
2 tsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

1 tsk. Karry
0.25 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
Energi:
KJ total 4466 (1063 kcal)
KJ pr. Pers. 2233 (531 kcal)
Vægt ialt 594 gram
Vægt pr. Pers. 297 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 751 KJ (179 kcal)
Protein 10.1 gram
Fedt 4.7 gram
Kulhydrat 24.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)