Stegt medisterpølse

Stegt medisterpølse, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Medisterpølse

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Stegt medisterpølse, billede 4 Stegt medisterpølse, billede 1 Stegt medisterpølse, billede 2 Stegt medisterpølse, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 gram Medisterpølse, rå 17 % fedt
2 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Opskrift:
Medisterpølsen sættes over i en gryde med koldt letsaltet vand som bringes i kog. Gives et kraftigt opkog og stilles til side i ca. 30 minutter i vandet.

Medisterpølsen skæres i passende stykker. Varm fedtstof på panden. Steges ca. 9 min. på hver side.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (94 stemmer)

Opskriften er vist 278154 gange,
og udskrevet 2414 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 10106 (2406 kcal)
KJ pr. Pers. 2526 (601 kcal)
Vægt ialt 1028 gram
Vægt pr. Pers. 257 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 983 KJ (234 kcal)
Protein 12.0 gram
Fedt 19.6 gram
Kulhydrat 3.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu