Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links
















Stegt medisterpølse

Stegt medisterpølse, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter

Hovedingrediens : Blandet kød

MedisterUkendt oprindelseslandIndsendt :


Stegt medisterpølse, billede 4 Stegt medisterpølse, billede 1 Stegt medisterpølse, billede 2 Stegt medisterpølse, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 gram Medisterpølse, rå 17 % fedt
2 spsk. Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   


Opskrift:

Varm fedtstof på panden. Brun medisterpølsen ca. 1 min. på hver side. Der stikkes (prikkes med en gaffel) huller i skindet, for at det ikke skal revne. Kom salt og peber over. Færdigsteg ca. 9 min. på hver side.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (89 stemmer)

Opskriften er vist 239750 gange,
og udskrevet 2182 gange.


Energi:
KJ total 10106 (2406 kcal)
KJ pr. Pers. 2526 (601 kcal)
Vægt ialt 1028 gram
Vægt pr. Pers. 257 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 983 KJ (234 kcal)
Protein 12.0 gram
Fedt 19.6 gram
Kulhydrat 3.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2012-12-25 11:20:32
Dette er en opskrift på stegt medister der skal steges rå, hvorfor bliver den så kogt på billederne???


Margrethe  -  2012-01-14 17:45:52
Når jeg steger Medisterpølse så koger jeg den ikke, da en hel del af den kraft som er i pølsen så vil koge ud. Den bedste pølse er når den bliver stegt , og så kan panden så kofesaf med kogevandet fra kartoflerne, derved opnår man en god sovs.


mig  -  2011-09-10 18:00:08
prøver uden olie men med paprikka


gitte  -  2010-01-29 17:50:53
det er en katastrofe at koge en medister før den steges. kogt medister er til gule ærter


Lis  -  2009-11-16 17:34:48
Kog aldrig medister først, noget så kedeligt skal man lede længe efter. Nej steg den på panden og du får en god saftig pølse, sovs skal der nok blive alligevel (kog panden af med vand og jævn)


  -  2009-08-19 08:09:02
Hvis man koger medisteren inden stegnig, kan man bruge væden derfra til at lave sovs af. Læg medisteren i koldt vand og tænd for den, når vandet går i kog slukkes der for vandet, lad den blive i vandet i 15 minutter. Når man slukker på denne måde revner medisteren ikke.


Medistkirken  -  2007-08-30 12:55:10
Medismen er kommet for at blive


Sandra  -  2007-07-26 18:30:36
Det er et levn fra gammel tid at man mener at medisteren skal koges først - det er ikke nødvendigt i dag.


Alex  -  2007-02-03 14:49:44
kog medisteren sammen med et løg - gulerod og en tot persille


  -  0000-00-00 00:00:00
koges først ,,


medister_kenderen  -  0000-00-00 00:00:00
lækker gylden opskrift på den dejlige pølse


søren p  -  0000-00-00 00:00:00
en klassiker


Janni  -  0000-00-00 00:00:00
Smager dejligt m rødbeder og rugbrød til.