Krebinetter med rød sovs

Krebinetter med rød sovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Kalv - Flæsk

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : juble

Indsendt :



Ingredienser:
500 g.Kalv & Flæsk
 Rasp
 Æg
2.5 dl.Piskefløde
 Heinz tomatkethup
0.5 poseblomkålsblanding
 Salt
 Peber
 
Opskrift:
Du tager kødet og former det til bøffer vender dem i æg og rasp og lægger dem på en varm pande, tilsætter salt og peber og steger dem. Nå de er gennemstegte tager du dem a og sætter dem i en " Lun" ovn mens du forbereder sovsen.

Hæld grøntsagerne på panden sammen med den 1/4 piskefløde og varm op.Hæld nu ca 1 deciliter tomatkethup i og rør rundt under opkogning.

Tips:

Man kan evt. tilsætte kartofler eller flute efter eget ønske.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (12 stemmer)

Opskriften er vist 34057 gange,
og udskrevet 480 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Flemming  -  2012-02-15 12:58:52
Istedet for kartofler - prøv ris med lidt dressing (type efter behag)

Jannick  -  2010-09-05 17:10:42
Jeg skal i hvert fald have rød sovs til mine krebinetter idag :) og så får vi at se hvordan det bliver :)

Micki  -  2008-08-04 15:59:01
Kan evt. tilsætte kartofler? Vil det sige at man kun spiser kødet og den mildste talt kvalmende sovs? Prøv med nye kartofler, blomkål og rigtigt brun sovs....

mette  -  2007-06-28 16:28:08
det er nu bedst med friske grønsager til kribinetter