Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kylling i kary

Kylling i kary, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingestrimler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
500 g.kyllingefilet i strimler
2 peberfrugter
2 glaschampignon
1 løg
1 bdt.springløg
200 g.sukkerærter
10 minimajs
 bønnespirer
4 fedhvidløg
 karry
 chili
 maizena
 
Opskrift:
Karry, chili og presset hvidløg svitses. Kyllingestrimlerne blandes i og gennemsteges. Løg og springløg tilsættes og steger med i et kort øjeblik Champignon med væde og sukkerærter hældes i og det hele simre i ca. 10 min Retten jævnes og bland peberfrugterne, minimajs og bønnespirerne i lige inden serveringen Serveres med løse ris og flutes


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (18 stemmer)

Opskriften er vist 23063 gange,
og udskrevet 672 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Aleksander  -  2009-03-10 16:22:16
Det smager rigtig rigtig godt kom ikke for maget chili på det kan brande på tungen prøv at komme lidt (kryderig i)

ss  -  0000-00-00 00:00:00
nemt og børnene spiser det med velbehag.