Kylling i kary
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingestrimler Indsendt : Red : |
|
|
Karry, chili og presset hvidløg svitses. Kyllingestrimlerne blandes i og gennemsteges. Løg og springløg tilsættes og steger med i et kort øjeblik
Champignon med væde og sukkerærter hældes i og det hele simre i ca. 10 min
Retten jævnes og bland peberfrugterne, minimajs og bønnespirerne i lige inden serveringen
Serveres med løse ris og flutes
|
|
Opskriften er vist 26753 gange,
og udskrevet 714 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (18 stemmer) |
|
Kommentarer Aleksander - 2009-03-10 16:22:16 Det smager rigtig rigtig godt kom ikke for maget chili på det kan brande på tungen prøv at komme lidt (kryderig i) ss - 2005-01-01 01:01:01 nemt og børnene spiser det med velbehag. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne