Kylling i kary

Kylling i kary, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingestrimler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.kyllingefilet i strimler
2 peberfrugter
2 glaschampignon
1 løg
1 bdt.springløg
200 g.sukkerærter
10 minimajs
 bønnespirer
4 fedhvidløg
 karry
 chili
 maizena
 
Opskrift:
Karry, chili og presset hvidløg svitses. Kyllingestrimlerne blandes i og gennemsteges. Løg og springløg tilsættes og steger med i et kort øjeblik Champignon med væde og sukkerærter hældes i og det hele simre i ca. 10 min Retten jævnes og bland peberfrugterne, minimajs og bønnespirerne i lige inden serveringen Serveres med løse ris og flutes





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Kylling i karry

karakterer:
Opskriften er vist 26246 gange,
og udskrevet 700 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (18 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-03-10 16:22:16
Det smager rigtig rigtig godt kom ikke for maget chili på det kan brande på tungen prøv at komme lidt (kryderig i)

  -   2005-01-01 01:01:01
nemt og børnene spiser det med velbehag.